Om Os.......

Lindknud moto cross klub er en klub i sammenslutning af DMCU (dansk moto cross union). DMCU består af 9 motocross klubber, beliggende i jylland samt Quard danmark. Når man tegner licens i DMCU er man forsikret ved personskade. Der køres forskellinge løb både i klubben og i unionen.

Lindknud motocross klub er officielt stiftet i 1992, klubben fik gennem Brørup kommune en aftale med Arne Hansen som ejer den jord klubben ligger på i dag, vi fik også etableret banen i 1992, efter nogle år besluttede klubben at der skulle et klubhus til og det blev så opført i 1994 med frivillig arbejdskraft af klubbens medlemmer. I 1995 blev der opstillet startbom i stedet for startsnor. Da banerne mest består af sandjord blev der besluttet i 1998 at det ville være en fordel at have et vandingsanlæg til de varme sommer dage hvor det støver utroligt meget så det blev der sparret op til.

Der har igennem årene være lavet arrangementer for vores medlemmer med bl.a. træningsdage med professionelle motocross køre og i 2000 startede vi ud med at have en fast uge i sommerferien med Crossskole hvor der var fokus på forskellige køre teknikker.

Med venlig hilsen

LindKnud Moto Cross Klub